Blog

DE LUNA NOUA

Marti 13.10.2015 la orele 03.00  s-a produs momentul de Luna Noua din zodia Balantei.
Conjunctia Soare-Luna s-a produs in cel de al 20-lei grad in decanul al doilea, ceea ce inseamna ca va produce efecte asupra structurii sufletesti a fiecarui om. Am citit cu surprindere și maxima mirare ce au scris diverse persoane, astrologi si nu numai, privitor la ce aduce acest moment.
Tot ce ni se intampla pare ca a intrat intr-o lume minunata, unde totul e roz, e bun, e perfect si unde toate fiintele debordeaza de manifestari iubitoare si plutesc pe aripile ZEN ale fericirii. Asa o fi!
 
DDupa parerea mea, care cu siguranta este gresita, in spiritul catastrofic ce ma caracterizeaza, nu pot sa uit ca aceasta este ultima Luna Noua din Balanta, din ultimul ciclu de vreo 18 luni de cand Nodul Nord se plimba prin Balanta, inainte de a intra in Fecioara in 12.11.2015.
Asa ca, tot ce nu a apucat sa rezolve, timp de un an si jumatate, axa Nodului Nord in Balanta si a Nodului Sud in Berbec, va incerca sa faca acum, pe ultima suta de metri, inainte sa expire timpul pentru inspectia la Lectia de Viata.eci dupa cum spuneam, totul e perfect! Viata e roz, Lectiile de Viata au fost suspendate sau amanate si fericirea se revarsa peste noi in valuri cărora nu le mai putem face față!
Ce vis frumos!!!.....


Comentarii la DE LUNA NOUA

Comenteaza pe blog
Nume (necesar)
Website