Blog

DOARE!...

Am fost invitat sa particip la emisiuni la 2 televiziuni pentru a-mi da cu parerea despre cumplitul eveniment din clubul Colectiv. Nu pot, nu vreau, nu sunt capabil sa fac asta! Nu ma lasa sufletul sa imi fac publicitate pe marginea unei tragedii. Am refuzat sa ma duc... Cu mare greutate am reusit sa ma adun si sa ma duc la televiziunea care imi produce emisiunea pentru a inregistra ceea ce se va difuza în aceasta seara de la ora 21.00. Am incercat sa vorbesc despre sufletele care intra si ies din Planul Fizic, despre suflete si existenta lor, despre relatia cu cele 9 trepte ale cerului, cu cele 9 Ierarhii Spirituale.
Nu stiu ce a iesit pana la urma, dar stiu ca imi era groaznic de greu sa rostesc cuvinte, pentru ca sufletul imi este înca bulversat, devastat de suferința celor care atât de dur au plecat dintre noi, intr-un mod cumplit și într-un numar mare, mult prea mare, și numar care creste în continuare...
In urma cu cateva zile, o saptamana, nici nu mai stiu cand, am scris despre lucruri grele și neplacute care se vor produce cu noi în urmatoarele 18 luni sau chiar mai mult... Nu imi imaginam ca atat de repede - cu adevarat in viteza a 7-a, totul va veni peste noi ca un tsunami al suferinței, un urias val de durere care creste și nu se mai opreste.
Cât vor mai rezista sufletele noastre până când ne vom scutura și vom trece la a face ceva?! Ar fi timpul sa facem ceva pentru noi, pentru sufletele noastre1 Sa ne oferim noua sansa de a afla, de a intelege, de a invata ce sa fapreciem si sa folosim vietile noastre și ce sa facem cu sufletele noastre atât când suntem aici în Planul Fizic, cât și atunci când vom merge pentru scurt timp la odihna, dincolo!...
Oameni buni! Faceti ceva pentru voi! Invatati! Cautati sa aflati cum ar trebui sa traiti si ce vrea Dumnezeu de la noi! Faceti ceva atat cât aveti sanse, timp și când Dumnezeu vă scoate în cale un om care stie calea sau poate sa va arate o directie spre care sa va calauziti viata!
Cautati adevarul! Cautati informatia! Invatati sa traiti!


Comentarii la DOARE!...

Comenteaza pe blog
Nume (necesar)
Website