Blog

Eclipsa rectificativa

Eclipsa de Luna din 28 sept 2015 ora 05.51 (GMT+3)
 
Eclipsa de Luna este pozitionata pe axa Balanta – Berbec. Aceasta indica un moment de redefinire a personalitatii individuale a fiecaruia, prin repozitionarea intre cat de mult conteaza interesale mele, in raport cu ceea ce sunt dispus sa fac pentru interesele celorlalti.
Aceasta este inca o etapa de dezvoltare a nivelului de conștienta al fiecaruia prin care putem sa devenim mai atenți cu ceea ce facem cu viata noastra si cat cedam din prerogativele noastre pentru a fi administrate sau decise de altii.
Pozitionarea Lunii in primul decan al zodiei Berbecului, pe intervalul casei a 7-a indica impulsuri de rupere a unor parteneriate, relatii de cuplu, sau afaceri, sau altfel de tipuri de relații. Eclipsa de Lună actioneaza ca un factor separator in care fiecare este ajutat sa se defineasca pe sine in raport cu altii si cu relatiile sale.
Pozitionarea Soarelui impreuna cu Mercur retrograd, Lilith si Nodul Nord , toate in primul decan din Balanta indica un flux maxim de energie care va alimenta personalitatile noastre ale tuturor, dar pe care fiecare il poate accepta, folosi, directiona sau portiona dupa cum ii permite niovelul de constienta si antrenamentul personal.
Fluxul de energie poate functiona si ca o capcana deoarece este implicat Lilith. Pentru a evita eventualele posibile capcane energetice ar fi foarte bine daca fiecare ar constientiza forța energiei aduse de Lilith, ca si factor de ajutor, ca si suport energetic pentru rezolvarea unor elemente karmice din trecutul nostru.
Divinitatea ofera o energie cu caracter special, pe care o putem folosi pentru a mai rezolva o parte din bagajul karmic. Acest lucru este posibil pentru cei care detin un nivel de constienta suficient de mare si pentru cei care si-au antrenat perceptiile subtile.
Sunt constient ca probabil, foarte multi oameni isi evalueaza in mod usor exagerat capacitatile pe care cred ca le au. Aceasta eclipsa este un moment foarte bun pentru a ne confrunta cu adevarul real al nivelului personal la care am ajuns. Este doar o borna de verificare, un moment care se va reedita peste aproape 6 luni, in martie 2016.
Acest moment al Eclipsei este un prilej in care sa activam in noi toate fortele de intelegere si acceptare a situatiilor si persoanelor care ne-au impresionat nu tocmai pozitiv in ultimele 6 luni.
Va recomand, daca va veti trezi atat de devreme, sa faceti un ritual cu 6 sau 8 lumanari in care sa va cresteti starea de bine din suflet la nivelul maxim. Incarcati-va cu cat mai multa bucurie si fericire si apoi incercati sa o pastrati cat mai mult in ziua de luni si chiar mai mult daca puteti.
Persoanele care vor reusi sa inmagazineze suficienta forta din energia eclipsei, se pot astepta la producerea unor imbunatatiri majore, poate chiar spectaculoase, care vizeaza imbunatatirea metabolismului, schimbarea dispozitiei termice, imbunatatirea circulatiei sangvine, poate chiar si o modificare a structurii ADN – (cine stie?!?).
Aceasta este o ”Eclipsa de rectificare”, prin care tot ceea ce nu este in regula in structura corpurilor noastre ar putea fi completat, reparat, transformat. E un moment care permite ”refacerea stocurilor” la capitolele cu lipsuri si ”reglarea constructiva” in cazul elementelor care au probleme de randament sau eficienta.
Nu asteptati sa se intample ceva! Nu cereti! Nu cersiti!
Solicitati ajutorul prin colaborare al Entitatilor de Lumina si Iubire, al Spiritelor Elementare, al Ierarhiilor Spirituale, al Fiilor lui Dumnezeu si al Tatalui Ceresc!
Actionati! Comandati! Dati ordin sa se schimbe, sa se modifice, sa se regleze!
Voi sunteti operatorii acestor acțiuni! 


Comentarii la Eclipsa rectificativa

Comenteaza pe blog
Nume (necesar)
Website