Blog

KIRON IN PESTI - INITIEREA CRESTINA

      Observând cu interes mecanica cerească ne atrage atenţia declanşarea unui mecanism special care are ca scop să ofere o cale celor care vor să se reîntoarcă la Divinitate.
      Din 8 februarie 2011 Kiron, planeta care indică în astrograma fiecărui om calea de iniţiere care se potriveşte cel mai bine sufletului nostru, a intrat în zodia Peştilor. De la descoperirea acestei planete, din 1978, omenirea nu a mai avut şansa de a beneficia de impulsurile acesteia filtrate prin intermediul fortelor Arhaiului Peşti.
     Influenţa lui Kiron în Peşti se va simţi o perioada lunga de timp, până la intrarea acestei planete în Berbec, eveniment care va avea loc la 17 aprilie 2018
     Timp de 7 ani Kiron va oferi omenirii influxuri spirituale care vor genera o sete de spiritualitate, orientată în direcţia creştinismului. Deoarece Kiron este planeta iniţierii acest lucru va aduce perspective foarte frumoase pentru iniţierea creştină. Sunt mulţi cei care se declară creştini, iar din rândul lor sunt mulţi care sunt practicanţi fervenţi, ce frecventează des lăcaşurile de cult creştin. Kiron nu va genera un fluex de oameni orientat spre biserică ci va genera dorinţa acerbă de a descoperi iniţierea creştină. Tainele iniţierii creştine se află descrise în Evanghelia lui Ioan, iar manualul de lucru al iniţiatului creştin este Apocalipsa.
      Înaintea momentului Înălţării Sale, Christos a repartizat apostolilor şi ucenicilor sarcini precise privitor la răspândirea cuvântului divin. Astfel Petru a primit misiunea de a clădi şi dezvolta creştinismul popular, destinat marilor mase de oameni dornice de a primi cuvântul lui Christos. Cel mai iubit dintre apostoli, Ioan, a primit misiunea de a dezvolta, pe coordonate discrete, creştinismul iniţiatic, bazat pe cele 7 trepte ale iniţierii creştine.    
      Puntea de legătură dintre creştinismul popular şi cel iniţiatic a constituit-o apostolul Pavel, cel care a ales cele 4 evanghelii canonice, care apar astăzi în noul Testament, evanghelii alese din cele 20 de evanghelii scrise de apostoli şi ucenici.
      Sfântul apostol Petru a plecat la Roma si a pus bazele Bisericii creştine, ceea care promovează şi astăzi creştinismul popular, chiar dacă acum se află într-o formă mult divizată.
      Sfântul apostol Ioan a cutreierat insulele din Marea Egee si a format discret, în condiţii aproape conspirative, grupul creştinilor iniţiaţi, un grup restrâns numeric, format din cei care nu s-au mulţumit cu ce le oferea creştinismul popular şi care au căutat să descopere tainele profunde ale creştinismului, tainele drumului spre Împărăţia Cerurilor.
      Acum Kiron, timp de 7 ani va aduce în prim plan tainele iniţierii creştine, taine pe care tot mai mulţi ole vor căuta. Iar cei ce caută vor găsi!
      Intrarea lui Kiron în Peşti lansează un curent dominant covârşitor asupra a tot ce înseamnă astăzi cale de iniţiere spirituală. Timp de 7 ani cea mai bună variantă o va oferi iniţierea creştină. A început “sezonul” iniţierii creştine. Ea a fost valabilă şi până acum şi va fi şi după trecerea celor 7 ani, dar acum va fi mult mai uşor să descifrezi tainele iniţierii creştine, pentru că a venit vremea ei.
      Kiron generează un prim impuls spre descoperirea iniţierii creştine, cu puţin timp inainte de intrarea Nodului Nord în Săgetător (3 martie 2011), moment ce va declanşao mare şansă a oamenilor de a-şi forma o concepţie spirituală corectă şi de a avea o relaţie funcţională cu Ierarhiile Spirituale. Iar peste alte câteva săptămâni, pe 4 aprilie 2011, planeta Iubirii Divine, Neptun, va intra în zodia sa de domiciliu, în Peşti, de unde va revărsa asupra sufletelor noastre a avalanşă de forţe de iubire. Sufletele noastre vor hotărî dacă vom folosi constructiv aceste forţe sau le vom manifesta cu minus şi vom creea ne-iubirea.
      Este un moment de maximă deschidere spirituală, în care toţi oamenii primesc o invitaţie directă pentru a se întoarce la Tatăl, pentru a trăi spiritual, împreună cu Ierarhiile Spirituale şi cu Divinitatea.
      Căile iniţierii creştine sunt acum larg deschise pentru cei care au curiozitatea şi curajul de a căuta cea mai profundă iniţiere, cea pe care Christos a oferit-o oamenilor şi pe care le-a şi demonstrat-o practic. Iar la final Christos le-a spus oamenilor: “Şi voi puteţi şi chiar mai bine decât Mine!”


Comentarii la KIRON IN PESTI - INITIEREA CRESTINA

Comenteaza pe blog
Nume (necesar)
Website